Contact

Contacteer Islamica: Wij Luisteren Graag!

Hallo daar! We vinden het geweldig dat je contact met ons wilt opnemen. Bij Islamica streven we ernaar om een naadloze ervaring te bieden, niet alleen met onze producten maar ook in onze communicatie.

💌 E-mail: Heb je vragen, opmerkingen of gewoon iets leuks te delen? Stuur ons een e-mail op info@islamica.nl. We zetten alles op alles om je e-mail zo snel mogelijk in behandeling te nemen en met een bevredigend antwoord te komen.

🏢 Bezoek: Ons adres op Poortland 66, 1046BD te Amsterdam is geen regulier bezoekadres. Wij zijn hier alleen aanwezig op afspraak. Wil je langskomen? Zorg er dan voor dat je vooraf een afspraak met ons maakt. Zo kunnen we garanderen dat we alle tijd voor je hebben.

📞 Telefonisch Contact: Hoewel we geen vast telefoonnummer hebben waarop we te bereiken zijn, staan we altijd open voor een goed gesprek. Als je graag telefonisch contact wilt, laat het ons dan weten in je e-mail. Vergeet niet het nummer te vermelden waarop je te bereiken bent, evenals de dagen en tijden die jou het beste uitkomen. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Hartelijk dank voor je interesse in Islamica. Of het nu gaat om een vraag over onze producten, feedback of gewoon een gezellig praatje, we horen graag van je!

Contactformulier